GINOP-8.3.5-18/B - Mikro-, kis és középvállalkozások technológiai korszerűsítése Hitelprogram

Az MFB Magyar Fejlesztési Bank Zrt. "Átmeneti Támogatás" keretében a társaság likvid működésének zavartalan biztosításához a fenti számú és megnevezésű program keretében 2021.06.09-én 80.000.000,-Ft kölcsönt ítélt meg készletbeszerzések, illetve működési költségek finanszírozására.A kölcsön visszafizetésének időpontja: 2026.06.15.

Az igényelt kölcsönnel jelentősen növeltük raktár készleteinket lehetővé vált a készáru raktározására


GINOP-1.2.8-20 - A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása cél hitelprogram

A hitelprogram keretében megvalósult eszközbeszerzéssel cégünk alvállalkozó bevonása nélkül saját gépi munkaállvánnyal tudja megoldani az acélszerkezetek magasban történő helyszíni szerelését, valamint különböző festési és építészeti munkálatokat is. Az új emelőgép munkába állításával növelni tudjuk a megrendeléseink számát, mely által munkaerő állományt is tudunk bővíteni. A korszerűsítéssel cégünk árbevételét is növelni tudja.

   


Pályázat - GINOP-2.1.8-17-2018-03387

  • projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2018-03387
  • a kedvezményezett neve: Brivi-Szer  Kft.
  • a projekt címe: "Technológiai innovációt eredményező beruházás a BRIVI-SZER kft. által"
  • a szerződött támogatás összege: 16,58 m Ft
  • a támogatás mértéke (%-ban): 50%
  • a projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés): 2019.09.05.

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt során beszerzésre került 1 db Kärcher Ecomaster MK 2500/26 tisztítógép, mely üzembeállításával új szolgáltatásokat tud nyújtani vállalatunk. Ezen projekten keresztül cégünk hozzájárul a Kormány társadalompolitikai célkitűzéseihez, így a teljes foglalkoztatottság megvalósításához, ezzel szoros összefüggésben a munkalapú társadalom létrehozásához, valamint a fenntartható, intelligens és befogadó növekedéshez.

Az innovatív beruházás következtében a vállalkozásunk helyzete erősödik, így a projekt következtében a területi különbségek csökkennek, ami ezzel együtt hozzájárul a térség felzárkóztatásához, és a helyi gazdaság megerősítéséhez is.


GINOP-8.3.5-18 Mikro-, kis és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram

A Hitelprogram keretében megvalósult eszközbeszerzéssel megvásárolt gépekkel a társaság alvállalkozók bevonása nélkül, saját maga tudja az acélszerkezetek gyártásával kapcsolatos munkafolyamatokat elvégezni. A gépek használatához a társaságnál a megfelelő szakemberek rendelkezésre állnak, illetve az új gépek beállításával növelni tudjuk megrendeléseinket, melynek ellátáshoz munkaerő felvételt szeretnék igénybe venni, ezáltal munkahelyteremtést is végrehajtunk.  A bővítéssel, illetve korszerűsítéssel a társaság az árbevételeit is növelni tudja.